Definitie?


Si pana la urma ce e dragstea?

E acel sentiment ciudat ce iti da aripi si te ridica pe cele mai inalte culmi, pentru ca mai tarziu sa te distruga, sa te doboare si sa te raneasca in ultimul hal. E acel sentiment inexplicabil ce iti da emotii in momentul in care il vezi, in momentul in care ii intalnesti privirea. Stii ca e dragoste atunci cand il cauti incontinuu oriunde ai merge, desi stii prea bine ca sansele sa il intalnesti sunt nule. Atunci cand fiecare persoana seamana cu el, atunci cand ii simti parfumul la fiecare adiere de vant si parca mereu ii auzi vocea aceea calda si linistitoare.

De fiecare data cand stai in intuneric si privesti tavanul te grandesti la el nu? La ultima conversatie, la ultima privire, la ultimul sarut… . buzele tale inca tanjesc dupa acea dulceata. Asculti aceasi melodie din nou si din nou, doar pentru ca iti trezeste sentimente nemaiintalnite pana atunci, pentru ca iti infioara trupul si in acelasi timp iti aduce o placere extraordinara in suflet. Dintr-o data toate melodiile de dragoste te descriu mai bine ca niciodata, iar fiecare carte citita ascunde defapt povestea ta…a voastra.

Am ghicit cate ceva din ce simti? Si partea cea mai buna e ca…te-am facut sa te gandesti (cred) la persoana la care tii desi nu prea cred ca am spus vreun nume.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s