Interviu cu o alta eu! (part 2)


-Inca doare?

-Nu, mi-a trecut de mult timp.

-De ce minti?

-…

-Inteleg daca ii minti pe ceilalti, inteleg daca vrei sa pari fericita in fiecare zi doar pentru a evita povestile lacrimogene pe care ai fi nevoita sa le spui celorlalti, dar pe tine de ce te minti?

-Speram ca asta sa ma ajute sa trec peste.

-Negarea nu o sa te ajute niciodata. Mai degraba ar ajuta cu ceva daca te-ai descarca, daca ai vorbi cu cineva despre asta.

-Nu mai am incredere in nimeni…

-Ai incredere in mine macar.

-E greu. E greu sa vorbesc despre asta. E greu sa imi deschid inima in fata cuiva pentru ca stiu ca in momentul in care o sa incep sa vorbesc, durerea nu imi va mai da pace.

-Nu crezi ca merita sa incerci? Atat ti-a mai ramas de facut. Nu mai ai ce sa pierzi oricum.

-Oirucm nu ai intelege. Daca nu ai trecut prin asa ceva e imposibil sa intelegi ce simt. E imposibil sa intelegi de ce de fiecare data cand ma bag in pat si e intuneric ma holbez la tavan, moment in care pieptul mi-e inundat de o durere ascutita care ma oblige sa izbucnesc in lacrimi. O sa crezi ca sunt nebuna. O sa spui ca nu are rost sa ma consum. Ca trebuie sa trec peste. Stiu ca trebuie dar..usor de spus greu de facut. Mereu incerc sa imi spun ca nu merita, ca nu merita tot ce indur eu acum, ca defapt nu mi-a fost deloc bine cand am fost impreuna, dar imediat, toate amintirile, toate cuvintele frumoase imi apar in minte. Toate acele priviri de vis raman blocate si imi arata din nou si din nou cat de mult am gresit. Siu! Stiu ca am gresit! Dar acum…ce mai pot face?

Imagine

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s