Si daca…?


Si daca intr-o buna zi o sa dispar de langa tine? Daca o sa plec undeva…departe? Departe de toti, de tot ce am cunoscut pana acum? Daca o sa vina o zi in care o sa ai nevoie de mine, dar eu nu o sa fiu langa tine…daca o sa fiu la mii de km departare de sulfetul tau? De ochii tai? Ce o sa faci? O sa ma cauti? O sa plangi? O sa ma uiti? 

Cum o sa iti aduci aminte de mine peste ani? De care varianta a mea o sa iti aduci aminte? De cea care iti zambea mereu cand te vedea, cea care iti ura „Buna dimineata!” imediat ce deschideai ochii…cea care te-a iubit „prea” mult, chiar daca nu stia mereu sa iti arate asta? Sau de cea care se enerva prea usor, cea care voia mereu sa renunte, cea care urla de fiecare data ca i-a ajuns. De eu cea copilaroasa si jucausa sau de eu cea mult prea serioasa si rece? De eu cea mereu cu zambetul pe buze sau de eu cea care plangea din orice nimic? O sa iti fie dor de eu cea tacuta si rusinoasa sau de eu cea care nu se putea opri din vorbit? 

Am atatea variante ale mele incat nici macar nu mai stiu de care ar trebui sa iti fie dor. De care as vrea sa iti fie dor… .  Fiecare voce dinauntrul meu striga altceva. Fiecare isi doreste altceva. 

Un singur lucru stiu. Toate variantele mele vor acelasi lucru…

Imagine

Reclame

2 gânduri despre “Si daca…?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s