Atat si nimic mai mult


Nu e minunat sa ai acea persoana in viata ta care stie ca esti suparat inca de la primele cuvinte? Sau imediat ce te priveste in ochi? Si nu…nu ma refer la acel el sau ea. Ma refer la acel prieten cu care iubesti sa iti petreci timpul, cu care adori sa vorbesti la telefon, cu care poti sa te prostesti si sa fii tu pentru ca, in loc sa se uite ciudat la tine, ti se alatura iemdiat. Nu toata lumea poate face asta, stiu prea bine acest lucru. Pentru asta e nevoie de timp si o cantitate considerabila din acel gen de iubire pe care stii ca nu o sa o pierzi niciodata.

Sper sa nu fiu singura dar, sincer, imi pot numara prietenii pe degetele de la o singura mana. De ce? Pentru ca nu pot numi „prieten” pe cineva care m-a salutat de doua ori, sau pe cel cu care am vorbit o data intr-o pauza. Am avut mereu problee cu increderea si in niciun caz nu il pot numi „prieten” pe cel care nu a fost alaturi de mine la bine si la greu. Da, consider ca un prieten trebuie sa iti fie alaturi si la bine desi majoritatea oamenilor au senzatia ca in zilele „cu soare” toti iti sunt alaturi. Poate. Dar nu asa cum ar fi firesc. Prietenul adevarat se bucura mai mult decat o faci tu pentru realizarile tale, un prieten adevarat nu te lasa sa renunti niciodata la visele tale si iti da cate o palma de fiecare data cand te aude spunand „Nu mai pot!”. Il pot numi prieten pe cel ce nu m-a lasat la greu. Pe cel ce mi-a inteles fiecare gand tampit. Pe cel ce m-a iertat de „prea” multe ori pentru ca stia ca sunt nascuta sa fac mai multe greseli decat oricine altcineva. Pe cel ce m-a certat de fiecare data cand am meritat.

„Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi singur.”…corect? Corect! Ei vor fi mereu acolo pentru tine, ei vor sti mereu cand ceva nu este in regula, ei vor avea cele mai bune sfaturi pentru tine, iar iubirea dintre voi si acel lucru pe care il construiesti cu ei este indestructibil. 

Alege-ti prietenii cu atentie! Nimic nu e mai frumos decat o prietenie sanatoasa. 🙂

 

Imagine

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s