Umbrele terorii


Plangi! Plangi pana ti se rupe sufletul! Pana ti se usuca ochii si ramai fara lacrimi! Plangi pana omori si ultimul demon dinauntru’ tau!

Dar, a doua zi, cand iesi din camera, comporta-te ca si cum soarele nu ar rasari fara zambetul tau, ca si cum fericirea lumii depinde de a ta. Tipa! Urla! Cearta-te cu tine si infrunta-ti toate problemele…de unul singur. Stiu ca vrei sa te descarci, ca vrei sa vorbesti cu cineva, dar pana la urma doar tu te poti scapa de acele griji. Nu-ti impovara prietenii cu probleme tale. Stii ca au si ei destule. Doar le auzi in fiecare zi si incerci sa-i ajuti  de fiecare data. La asta te pricepi cel mai bine. Sa-i ajuti pe ceilalti, sa le dai sfaturi altora…si asta te face chiar fericit pentru ca, pentru un timp, uiti de problemele tale.

Dar pe tine de ce nu reusesti sa te ajuti? De ce trebuie mereu sa depindem de altii? De ce trebuie sa parem atat de fericiti cand defapt nu e deloc asa? Ne lipsesc atat de multe, dorul ne inunda zi de zi, minut de minut. Fericiti se pot numi doar cei carora nu le pasa de cei din jur si de parerile acestora.

Trebuie sa pari mereu atat de puternic, doar pentru a te impune. Plangi?! Esti slab! Iubesti?! Esti slab! Iti pasa, ajuti, incerci…?! Esti slab!

Am ajuns sa traim intr-o societate infecta, in care exista o singura regula: ” Nu exista reguli atata timp cat vrei sa ajungi undeva.” Poti calca peste cadavre, poti trada, insela, ucide orice sentiment. Atata timp cat vrei ceva. Iti este permis. Traim intr-o lume de gheata in care nici macar caldura sarbatorilor, sau iubirea celor „dragi” nu ne poate inmuia sufletul.

E tragic!

Sfarsitul lumii a inceput demult. Lumea aceea frumoasa care ne este descrisa de unii profesori, parinti si bunici,se sfarseste pe zi ce trece din ce in ce mai mult…devine doar o amintire.

E tragic!

Imagine

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s