Gesturile mici conteaza.


Dragi baieti,

Nu vrem cadouri scumpe, vacante pe insule tropicale si masina la scara. Nu ne dorim cluburi extravagante si iesiri neobisnuite. Nu ne dorim diamante, nici rubine sau alte “roci” pretioase.

Tot ceea ce vrem este dragostea voastra, atentia voastra, caldura inimii voastre. Ne dorim sa dansati cu noi, oriunde si oricand, sa va comportati, in fata prietenilor vostri, la fel cum o faceti atunci cand sunteti doar cu noi. Iubim imbratisarile acelea lungi si  momentele in care va “prindem” ca ne priviti, iubim saruturile pe frunte. Iubim sa ne tineti de mana si sa va jucati cu noi…cu noi, nu cu inima noastra. Iubim mesajele de buna dimineata care apar pe ecran imediat ce ne trezim, iubim discutiile tarzii in noapte si mesajele dragute primite cand ne asteptam mai putin. Ne mai place, de altfel, si atunci cand ne sustineti in legatura cu visele noastre, dar e dragut si atunci cand ne “certati”, stim ca ne vreti binele.

Apreciem fiecare minut petrecut cu voi, deci, un film, o plimbare, o gustare, o pereche de casti pe care o impartim, vor umple pagini intregi din jurnalul nostru.

Nici nu aveti idee cat de mult poate sa traiasca un cuvant pe care ni l-ati adresat, in inimile noastre. Asa ca…aveti grija ce spuneti, pentru ca vorbele pot rani grav. Fiecare fata rece, indiferenta si aroganta pe care ati intalnit-o pana acum, a fost odata parasita, dezamagita, ranita. Suntem fete, fragile, calde si iubitoare, dar nu acceptam sa fim calcate in picioare. Iar daca asta se intampla, acel moment este momentul in care toata atitudinea noastra se intoarce pe dos, increderea ne este distrusa si devenim din ce in ce mai selective.

Deci, lucrurile importante se ascund in detaliile mici. Gesturile mici conteaza!

Imagine

 

P.S. aceasta este parerea mea, e scrisa din punctul meu de vedere, stiu ca nu se aplica mereu. 😀

Anunțuri

5 gânduri despre “Gesturile mici conteaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s