3:00

Incerc de cateva ore bune sa adorm. Fara success, se pare. Nu intreba, nu stiu care este motivul, de data asta.

Poate e de vina ultima cana de cafea. Eram sigura ca nu trebuia sa o beau, dar corpul imi cerea cu disperare acea licoare magica. Si se pare ca nu m-a prea ajutat.

Urasc sa stau noaptea treaza. E intuneric. Ideile incep sa zboare prin camera. Se lovesc de toti peretii si cad la pamant zdrobite.In fiecare dimineata le curat cenusa de pe parchet. Amintirile sunt mai sirete. Ele zboara pe geam. Stiu ca se vor intoarce din nou la mine…chiar in momentul in care imi doresc asta mai putin.

Urasc sa stau noaptea treaza. De fiecare data incepe sa imi vajaie capul, camera se invarte cu mine si parca ma aflu intr-un fel de vartej din care simt ca nu o sa mai scap. E oribil! In momentele acestea, capul mi-e un fel de masina de spalat care invarte cu putere tot ceea ce acumulez in timpul zilei: fete straine, zambete furate, ochi scipitori, sentimente noi, imbratisari calde.

Iubesc sa stau noaptea treaza. Noaptea reusesc sa scriu. Noaptea, reusesc sa comunic cel mai bine. Noaptea iubirea e mai frumoasa, noaptea zambetul e mai stralucitor, noaptea plansul e mai dureros si singuratatea se simte mai tare.

Noaptea te lasa de fiecare data sa fii tu cu tine. Noaptea reusesti sa realizezi ceea ce simti, noaptea te regasesti. Noaptea, lumina se ascunde si te lasa sa vezi tot ceea ce ascunde ea in timpul zilei…te lasa sa vezi adevarata frumsete a lumii.

Imagine

Reclame

3 gânduri despre “.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s