Femeia…


Stii fiinta aceea frumoasa, fermecatoare si misterioasa? Ei bine da, aceea este femeia! 

Este femeia care va ramane mereu langa tine atata timp cat ii oferi respectul si dragostea ta. Este femeia care va avea grija de copiii ei, si ii va iubi mai mult decat orice pe lume. Este femeia care te va intelege cand nimeni nu o va face. Este femeia care te va ajuta sa te ridici de fiecare data cand vei cadea. Este femeia care odata ce ti-a intrat in suflet, nu o sa mai plece de acolo niciodata. Este femeia care te va face sa zambesti, cu un singur gest, cu o singura privire. 

Nu conteaza daca este vorba de mama, bunica, „iubita” (mi se pare atat de impropriu spus), sora, colega de banca, vecina, fiica sau prietena cu care obisnuiai sa iti petreci fiecare dupa-amiaza. Nu conteaza despre cine este vorba. Stiu si eu si stii si tu ca ai stat cel putin o data, privind-o in ochi, intrebandu-te ce te-ai face fara femeia din fata ta. Ti-ai imaginat cel putin o data cum ar fi viata fara ea. Dar ai renuntat repede la „scenariu”. Iti era pera teama sa nu se adevereasca. 

Cu totii cred ca in spatele unui barbat puternic, sta o femei puternica. Ei bine, in spatele unui brabat puternic sta mereu o femeie, calda, sensibila si iubitoare care stie sa ii ofere putere prin eleganta si dragostea ei. Care stie cand sa il surprinda, cand sa il certe si cand sa ii demonstreze dragostea ei. 

Iubeste femeia din viata ta. Merita!

Imagine

Femeia; foc si gheata. Pasiune si mister. Copil si zeita. Inger si demon. Ura si iubire. 

Totul sau nimic!

 

Reclame

3 gânduri despre “Femeia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s