Striviti infernul!


– Te rog, te rog ajuta-ma! Nu ma lasa! se auzeau tipetele ei disperate.

– Iubito, linisteste-te! Totul este in regula. Esti in siguranta! Incerca sa o calmeze. Fara succes. Lacrimile ii curgeau pe parul ei negru. O tinea in brate. Isi dorea sa o poata ajuta.

– Tu nu vezi? Tu nu vezi ca eu distrug totul? Tu nu vezi ca acest iad din sufletul meu incepe sa iti afecteze lumea? Tu nu vezi ca eu sunt demonul? Incerca sa se desprinda din stransoarea bratelor lui. Lasa-ma!!

– Stii ca nu o sa te las…niciodata! Mintea! Stia ca avea sa o piarda, dar ii placea sa creada ca nu va fi asa. 

Ea incepuse sa tremure din nou, in ciuda valului de caldura ce parea ca o va sufoca. Teama. Furie. Dorinta. Neliniste. Fericire. Si toate acestea in doar cateva secunde. El o tinea atat de strans incat parea ca intreaga lui viata depindea de acea fiinta firava, palida si cu ochii cand inlacrimati cand inflacarati. Si asa era. Acea fata, acel „demon” a fost singura persoana care l-a inteles, care i-a fost alaturi atunci cand toti il alungau. Nu putea sa renunte la ea. Nu acum. Nu cand avea cea mai mare nevoie de el. 

– Asculta-ma, ii spuse ea, in timp ce isi aduna toate fortele pentru a se intoarce cu fata spre el. Acesta avea senzatia ca privea o cu totul alta persoana acum. Ochii sai pareau ca ard, pareau ca poarta in ei toata rautatea din lume, iar zambetul…zambetul era cu siguranta furat de la un inger. Desi slabita, vocea sa era suspect de puternica. Avea senzatia ca vorbeste cu cineva de pe alta planeta. Stiu ca nu vrei sa imi dai drumul, stiu ca imi esti si imi vei fi alaturi intodeauna, dar daca vei ramane alaturi de mine nu vei face altceva decat sa te autodistrugi usor usor, fara a-ti da seama. Tin prea mult la tine pentru a-ti face asta.

– Striviti infernul! acestea au fost ultimele ei cuvinte.

Nu a mai apucat sa faca nimic. Inainte sa isi dea seama, ingerul sau cu privire de demon a disparut din bratele lui, luandu-i tot ce avea, lasandu-l secat de puteri. Luandu-i sufletul pe care i l-a daruit in primele secunde petrecute impreuna. 

Imagine

Reclame

Un gând despre “Striviti infernul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s