Vis


Si ce-ar fi daca ne-am lua de mana si am incepe sa fugim? Unde? Nici eu nu stiu. Pur si simplu sa fugim prin ploaie ca doi nebuni, sa fugim si sa radem ca imbatati de fericire, de frumusete si de dragoste. Nu! Nu dragoste. Dragostea a distrus prea multe inimi si naste prea multe suspine.

Imbatati de gandul unei iubiri care sa intareasca doi oameni si sa uneasca doua inimi. Inimile noastre daca se poate. Dar hai sa nu ne mai gandim la viitor, hai sa ne ocupam putin si de prezent. 

Hai sa lasam picaturile de ploaie sa cada; sa cada si sa se loveasca violent de pielea noastra fierbinte. Hai sa ne lasam sufletul in voia naturii si sa dansam desculti, undeva, in mijlocul unei strazi…..sau pe iarba verde a unei campii. Hai sa lasam vantul sa ne imbratiseze si sa ne sopteasca la ureche secrete la care nici nu am fi gandit vreodata.

Cat de frumos ar fi.

Doar noi doi, noi si padurea. Intreaga natura s-ar uita uimita la noi, Uimita de cat de libere pot fi doua persoane odata ce sufletele lor se regasesc. Iar apoi va zambi, fericita ca mai exista spirite care apreciaza si danseaza impreuna cu Mama Natura. Fericita ca nu a uitat chiar intreaga lume de frumusetea ei. 

Imagine

Anunțuri

Un gând despre “Vis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s