Insetati de suflete


Secolul 21 zici?

Destul de ciudat. Totul pare atat de tehnologizat. orele par mai scurte, orasele parca prind viata, iar oamenii sunt din ce in ce mai grabiti. Uitand…

Uitand de frumusetea din jurul lor. Sunt prea ocupati sa priveasca in fata. Prea egoisti pentru a recunoaste frumusetea din dreapta lor si pasiunea din stanga.

Atat de grabiti incat uita de noi.

Cum adica care noi?

Noi, visatorii. Noi, indragostitii. Noi cei care umblam prin intuneric cu flacari in ochi si inima in palme, pregatiti sa o oferim primei persoane. Primei persoane care se opreste o secunda in fata noastra, prima persoana care ne ofera un moment din cursa lui nebuna. Si facem asta doar pentru ca mai apoi sa devenim noi niste devoratori de suflete.

Alergam bezmetici prin vietile celorlalti cautand ceva. Cautand acel ceva pe care nici noi nu il cunoastem. Si continuam sa poftim si sa iubim si sa ranim si sa regretam ranile pe care nu ne putem opri din a le face.

Noi suntem demonii ce intra in mintea „lor”. Noi suntem visatorii neintelesi si indragostitii blestemati. Noi suntem cei ce ranesc din prea multa dragoste.

Blestemati am fost cu pasiunea mistuitoare a unui suflet rebel. Iar ratiunea ce ne-a fost data are lanturi prea slabe pentru a ne tine inima in frau.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s