Interviu cu o alta eu! (4)


-De ce? De ce nu esti in stare sa pastrezi macar cateva personae in viata ta? Stii, ai intalnit oameni minunati, care te-ar fi putut ajuta, care te-ar fi facut fericita. Dar in schimb tu ce ai facut? Te-ai inchis in tine ca intodeauna. Nu ai vorbit despre problemele tale, si ai inceput sa indepartezi oamenii de tine.

Trezeste-te!

Nu toti sunt la fel de puternici. Unii au inteles si au tinut la tine in de ajuns de mult incat sa lupte, sa ierte si sa uite. Dar altii au incetat din a mai incerca sa te inteleaga. Nu ii poti condamna. Aveau dreptate. Esti atat de complicata. Nici macar tu nu te intelegi, cum ai putea sa le pretinzi celorlalti sa te inteleaga?

-Nu am facut niciodata asta! Nu am avut niciodata pretentia sa fiu inteleasa pentru ca stiu ca asta e imposibil. Sunt zi de zi cu mine de 16 ani si continui sa ma minunez de fiinta din oglinda. Pare atat de…normala, obisnuita, simpla. Dar sufletul din oglinda mea e mult prea adanc pentru a mai putea fi descoperit. Se ineaca fiecare aventurier care incearca. Nu mai vreau sa ranesc. Ma dinstruge. E injositor!

-Fa ceva in privinta asta!

-Nu pot. Ultimul lucru pe care vreau sa-l aud de la cineva este dorinta lui de a ma schimba. Sunt asa cu un motiv. Da! Poate o sa imi ia ceva sa descopar acel motiv dar sunt sigura ca va merita.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s